czwartek, 20 lutego 2014

Bezglutenowa bułeczka z mikrofali

Chyba zrobię całą serię o bułeczkach z mikrofali ;P To ostatnio mój ulubiony sposób na ekspresowe śniadanie ;) A Wy z czym robicie?

miód zebrał się na dnie naczynia i utworzył samoistne "nadzienie"?

Składniki
  • jajko
  • łyżka mąki ryżowej
  • łyżeczka miodu
  • 2 łyżki serka

Przygotowanie
Wszystkie składniki mieszamy w miseczce i wstawiamy do mikrofali na 4-5 minut (moc 600W)
Smacznego ;) 




Bezglutenowo z mąką ryżową

3 komentarze:

  1. Ciekawy pomysł...zapisałam ;*...zwlaszcza ze nigdy w ten sposób nie używałam mikrofali, zawsze słuzyła mi do podgrzewania ;) Dziekuje za udział w akcji

    OdpowiedzUsuń
  2. nie, jakiś konsystencji jogurtu ;)

    OdpowiedzUsuń